Pályázatok

2020. június 17. 9:47

A Belügyminisztérium pályázati felhívása emberkereskedelmi tárgyú kutatásra

A kutatás célja az áldozatsegítés hatékonyságának növelése a különböző kizsákmányolási formákat elszenvedő áldozatok eltérő ellátási igényeinek feltérképezésével. A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. július 10.

2019. április 30. 14:00

Az EU Belső Biztonsági Alap társfinanszírozású pályázati felhívása egy közös operatív partnerség létrehozására az emberkereskedelem megelőzésére és visszaszorítására az Európai Unióba irányuló észak-afrikai migrációs útvonalak mentén

A módosítással a tagállamok és intézményeik, hatóságaik számára technikailag könnyebb pályázási lehetőség nyílik meg.

2019. április 12. 12:55

Kampány az emberkereskedelem visszaszorítása érdekében

A „BBA-5.4.4 Tudj róla! Kampány az emberkereskedelem visszaszorítása érdekében” projekt 2017. április 1-jén indult és 2018. december 31-én ért véget.

2016. február 14. 12:55

Pályázati felhívás – Emberkereskedelem elleni közdelemmel kapcsolatos szakértői technikai képességfejlesztés Magyarországon

Hollandia Magyarországi Nagykövetsége magyar-holland tapasztalatcserére és képzésekre elkülönített, korlátozott számban rendelkezésére álló anyagi forrásai felhasználása céljából pályázati lehetőséget hirdet.

2014. május 13. 9:57

Az emberkereskedelem európai áldozatainak irányítása és segítése

Az Európai Bizottság által az ISEC „Bűnmegelőzés és a bűnözés elleni küzdelem” 2012 programban meghirdetett 2013. március 6-i határidejű felhívásra „Az emberkereskedelem európai áldozatainak irányítása és segítése” (továbbiakban RAVOT-EUR) címmel a Belügyminisztérium pályázatot nyújtott be.

2011. november 8. 10:44

Integrált megközelítés a munkaerő kizsákmányolás megelőzésére a származási és a célországokban

A Belügyminisztérium partnerként vesz részt a Román Emberkereskedelem Elleni Nemzeti Ügynökség által kezdeményezett európai bizottsági projektben, amelynek célja annak feltérképezése, hogy a munkaerő kizsákmányolás céljából folytatott emberkereskedelem elleni küzdelem területén milyenfeladataik vannak még a résztvevő országoknak (Románia, Magyarország, Görögország, Macedónia volt Jugoszláv Köztársaság, Bulgária, Ciprus).