Főoldal

Őrizetben a bordélyházakat üzemeltető testvérpár

Publikálva: 2022. november 11.

R. Ferenc után bátyja, R. Péter is bűnügyi őrizetbe került emberkereskedelem és prostitúció elősegítésének gyanújával. A bizonyítékok szerint az ilki testvérpár 2014 óta űzte illegális szexuális üzletét Bécsben, ahova rossz anyagi körülmények között élő, kiszolgáltatott helyzetű magyar nőket szerveztek ki prostitúciós tevékenységre.

Tovább a teljes cikkre

Ülés az emberkereskedelemről Európai Bizottságban

Publikálva: 2022. november 3.

Az Európai Bizottság 2022. október 26-27-én Brüsszelben rendezte meg emberkereskedelem elleni küzdelem témájú ülését a Nemzeti Előadók és Egyenértékű Mechanizmusok Hálózatának (NREM) és az Európai Unió Civil Platformjának részvételével.

Tovább a teljes cikkre

Szakmai fórum az emberkereskedelem kiskorú áldozataiért

Publikálva: 2022. november 2.

A kiskorú áldozatok védelméről, segítéséről áldozattá válásuk megelőzéséről és az elkövetők felelősségre vonásáról szóló szakmai fórumot szervezett a rendőrség és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Tovább a teljes cikkre

Emberkereskedőket fogtak a hajdú-bihar megyei nyomozók

Publikálva: 2022. november 2.

A gyanú szerint három férfi kényszerített prostitúcióra fiatalkorú lányokat Debrecenben. A férfiakat bűnügyi őrizetbe vették.

Tovább a teljes cikkre

Színdarabbal az emberkereskedelem ellen

Publikálva: 2022. október 24.

Előadással hívta fel a figyelmet az emberkereskedelem és a prostituálttá válás veszélyeire az Országos Rendőr-főkapitányság október 18., az emberkereskedelem elleni küzdelem európai napja alkalmából. A Láthatáron Csoport és a KV Társulat a Kiállok érted! című darabját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve a Budapesti Rendőr-főkapitányságon mutatták be 2022. október 19-én és 20-án.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció