A prostitúció, valamint az emberkereskedelem veszélyeiről szóló prevenciós célú előadás kormányzati forrásból.

A „Kiállok érted” egy fiataloknak szóló, feldolgozó foglalkozással egybekötött tudatosságnövelő és érzékenyítő céllal összeállított színházi előadássorozat, amely az emberkereskedelem elleni küzdelem hatékonyságának növeléséhez szükséges intézkedésekről szóló 1125/2019. (III.13.) Kormányhatározat alapján, elkülönített forrásból, az ORFK Bűnmegelőzési Osztályának közreműködésével valósul meg.

Az előadás elsődleges célja a prevenció, az, hogy a kiszolgáltatott fiatalok, illetve a prostitúció veszélyének leginkább kitett gyermekek minél többet ismerjenek meg erről a problémáról. A darab felhívja a figyelmet a prostitúció és a szexuális kizsákmányolás veszélyére a fiatalok, különösen a gyermekotthonokban élők körében. Az előadás után a fiatalok drámafoglalkozáson vesznek részt, ami lehetőséget biztosít a látottak megbeszélésére, a probléma mélyebb megismerésére.

A darabot a Stúdió K Színházban, bűnmegelőzési napokon és középiskolákban is előadják, a jövő évben a tervek szerint minden megyében bemutatják.